neljapäev, 26. märts 2009

Kuidas me kevadet otsisime

Kuupäevad juba nii kaugel, et ametlikult on kevad juba alanud. Igal pool kõik aiablogid samuti rõkkavad, et näe, maa seest tulevad igat sorti otsad. Öösiti on küll külmakraadid kuni -11  kuid päeval on olnud juba päikse käes üle 15 +kraadi. Nii et lootust on!
 Ja meie pere suundus ühel sellisel ilusal päeval kevadet otsima. Kõigepealt leidis koer, et äkki oleks vaja otsida lume alt. Et kust mujalt?! Sealt need otsad ju tavaliselt tulevad! Pärast kontrollisid teised ka, et on siis või ei ole.Ei olnud. Lume all oli lumi. Peab veel pisut ootama seda va kevadet. Ainus konkreetne kevademärk on meie kandis see, et kassid on rahutumaks muutunud ja kolistavad hea meelega väljas. Teine kord on päris vahva vaadata, et kuidas nad õue peal omi asju ajavad.Meie majas ja kuurides vist hiiri enam polegi, sest täna oli huvitav jälgida kuidas nad riburada üksteise järel naabri õuele marssisid ja siis samamoodi üksteise sabas tagasi tulid, esimesel kahel hiired hambus. Neil käib see hiire püüdmine üldse jube kähku. Sama kiirusega kui inimene võtab omale miskit külmkapist. Nii et ikka asja eest need kolm kassi!

5 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Uimaivõi :o)))) mul pere jälle küsis, mis ma siin omaette rõkkan. Oskad ikka häid momente fotokasse püüda ja neid siis mõnusa tekstiga vürtsitada kah veel.

Nodsu ütles ...

Igati vahva otsimismissioon tõesti! Ja et see fotokas veel nii parajal ajal juhtus näppus olema :) Õnne, õnne otsingutel! Ükspäe leiate ta kindlasti! ;)

MUHEDIK ütles ...

:)))))))) sügavale, väga sügavale teine pugenud tõesti!

kaaren ütles ...

Meil tuleb ka kevade ocimisel tarvitada labidat ning soojapuhurit. M6ned tihased &t on, & loomuliqlt KASSID! Meie jorupill Villu kaasa arvatud:)
Q Sa just puhtusefriik pole, et eurolumi peab ka kipsplaati meenutama, siis kasuta igivana nippi - tuhka kylvata, et lumi rutem sulax. Edu ning kiiret kevadet!

Hiline ütles ...

Jutt vahva ja pildid veel vahvamad - aitäh! :)))
Aga kevadilm tembutab - hommikul 7 ajal -6 ja lumesadu kella 11 ajal +6 ja lumi sulab kolinal, vihmaveetorud kolisevad, lumesulamise vesi uhab nüüd katustelt vareste varutud proviandi (kondikillud) alla :)

ingre