neljapäev, 4. detsember 2008

Lugupeetud kirjastused!

Ma tean, et Teil on kiiduväärt ametid ja et Teie toodang: ajakirjad, ajalehed ja raamatud on suurepärased! Olen tihtipeale kasutanud võimalust neti vahendusel Teilt raamatute ostmiseks. Kui mul tekib mingi raamatu vai ajakirja/lehe järele huvi, toksin täiesti iseseisvalt (!)  märksõnad Google otsingusse ja otsing selekteerib mulle vastused ja mul jääb vaid otsustada, et  millisest kirjastusest millise väljaande ma ostan. Ja ma ostan kindlasti, sest mul pole raamatuist iialgi küll!!!
Seetõttu ma väga-väga palun, et PALUN! ärge helistage mulle koju, ei hommikul vara, ega lõuna paiku, ega õhtul, ega ka hilja õhtul ja ka mitte öösel! Kui soovite, saatke oma reklaamid ja pakkumised mulle maili-aadressile aga ÄRGE HELISTAGE MULLE KOJU! 

Lillekasvataja

4 kommentaari:

Hiline ütles ...

Kirjastusest ei helistata, need on levitajad. Suuremjagu titadega kodused mammad, kes niiviisi natukegi teenivad. Eks ta tüütu ole, eriti kui ühte ja sama asja kümmekond korda pakutakse.
Vahepeal käidi isegi kodudes igasugu kaupa pakkumas. Ühele eriti pealetükkivale kargas mu kass küüntega näkku, peale selle õnneks pole neid käinud.

Anonüümne ütles ...

Hmmm. Just ju ütlevad, et on kirjastusest, kuigi vahet pole mis asjapulgad nad täpselt on. Ei tea, kas neile meeldiks kui helistaksin neile õhtul hilja (kui parasjagu näiteks panen lapsi magama või naudin lihtsalt vaikset õhtut)ja hakkaksin oma kaupa neile pähe määrima. Õudsalt nõme müügikomme igastahes! Mingu laatadele, tehku netis koduleht! Mina igaljuhul väga pahane olema!!!! URRR Keegi pärast peksa saama!
Lillekasvataja

Nodsu ütles ...

Ma löön Sinuga kampa, juhul kui "keegi pärast peksa saama!". Olen ka mina nende peale pahane, sest tõepoolest, ega nemad kellaajst küsi ja see sakib täiega! Aga mu teine pool sai sellisest tüütusest lahti niimodi, et küsis konkreetselt, "Kellega ma räägin, palun öelge oma täisnimi?". Sai isiku andmed ja nüüd oli olemas konkreetselt isik, keda ahistamise eest kohtusse kaevata (ega nad ei kipu oma nime ütlema ja sealt areneb juba diskussioon edasi). OK, kohtuni asi ei läinud, aga see mõjus. Loendamatu arv kordi oli ta palunud, et teda andmebaasist eemaldataks või pandaks juurde märge, et kaupa mitte pakkuda ja kuna see jätkus aastaid järjepidevalt, no siis ei jäänud enam muud üle, kui kohus mängu tuua. Oleks see trall jätkunud, siis oleks asi ka kohtuni välja läinud, sest olgem ausad, see on ahistamine. Aga nüüd on vaikus majas :).

Anonüümne ütles ...

Heh, meil oli ka muideks selline lugu(umbes pool aastat tagasi vist), et kaubapakkuja oli vist purjus ja helistas ühe õhtu jooksul mitu korda, väites, et helistab esimest korda ja pole varem kunagi helistanud
Ja nad nagu ei ütle ka, et midagi müüa tahavad vaid keerutavad pikalt-laialt ja ajavad mingit jamajuttu tublidest perenaistest jmt. bla-bla-bla
Lillekasvataja