teisipäev, 17. juuni 2008

Miks ma kohe ei tahtnud Nodsule ta kassi kätte anda?

Sest nad on nii APPI-APPI kui armsakesed!
Nii nad näiteks magavad:
(poisi segamini voodis)














Ja nii nad näiteks söövad:














Veel on nad magamiseks leidnud huvitava koha: poisi diivani taga diivanikatte sees. Ripuvad seal nagu kotis ehk siis nagu ema kõhus?
Tegelikult on lugu ikka nii, et nad on täitsa laiali jagamise küpsed. Söövad juba ka muud toitu: keedukana, whiskase kassilapse toitu ja üks õhtu andsin helluse keefiri leivapudiga. Eile õhtul proovisid pasteeti. Maitses hästi.
Kõhud on korras ja tundub, et WC kombed kah korralikult ära õpitud.
Ja küllap seda jagamist peab salaja tegema. Salaja kassiemme eest. Ta ei oska numbreid lugeda. Korra viisime miisud kastiga õue. Mammi käis pärast pool päeva akna peal haledasti kräunumas. Otsis vist veel mõnda poega. Tassisin ta üles, näitasin, et näe kõik on alles. A ta ei uskunud mind. Ikka ronis alla hädaldama. Ja nii mitu korda.
Aga ta on üks tubli mamma. Poeg rääkis, kuidas vana kass olla poegi õpetanud. Ajas nad kõik poisi tuppa. Ise istus ukse ees. Ja kui mõni üritas toast välja keksida, sai võmmu kirja. Nii ta kaitseb oma pojusid vist meite peni eest.
Koeral kah pojude seas oma lemmik. Muki nimelt. See must-valgevarvas. Käib teda ikka lakkumas ja ninaga tonksimas. See ju värvidelt täitsa koera sarnane. Äkki peab enda omaks?

3 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ah jaa, see küsimus ka veel:
et kui hallitriipu kass läheb Ulilasse Tuule-Marile, et siis mis maimukesele ka nimeks tuleb? Hea oleks juba õige nimega kutsuma hakata.

Hiline ütles ...

Väga vahvad tegelased :)

Anonüümne ütles ...

kaaren: kyssa selline: kas roosa kass on juba ära lubatud? q pole, võtax järjekorda...hea kyll, ei akka norima:D
samas, kassi nimi peax olema viisakas, suurele kassile hästi sobiv, soov. eestipärane. Muid nõudmisi pole.