kolmapäev, 18. juuni 2008

Ars longa

Ah, teate ju küll, see naisterahva elu: keeda putru, ime tolmu, korja mänguasju kokku, pese pesu, vaheta mähkmeid, kuula mehe pikka loengut ... eee ... tähtsatest asjadest, pese moosine kaheaastane puhtaks, korja uuesti mänguasjad kokku, keeda suppi, koori kartuleid, pane lapsed magama, korista tube, vii kaheaastane uuesti magama, jne jne.
Siis tulebki tahtmine aeg maha võtta, aias rahulikult end aialaua taha istuma sättida ja teha järsku midagi lihtsat ilusat ja pisut mõttetut.
Kõigepealt tegin nö. kodukootud biidermeier kimbu:














Võtsin vanaaegse kilukarbi, sellise suure. Panin sinna pisut mulda ja vett. Segasin umbes hapukoore paksusega muda ja hakkasin sinna sisse umbrohtu toppima. Ringikujuliselt. Need on seal siis rakvere raibe, imikas ja mingi putk ja tavaline kellukas.
Teiseks tegin kiviktaimlas mägisibulale sellise pesa:




Selliseid kammkarpe saab toidupoest. Sisu tuleb enne muidugi ära süüa aga see pole probleem, nad on üsna maitsvad.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kaaren: meil on nyyd 1 pojakiiso, aga hiiri jätqb maaelamisse mitme kassi jagu, seega oleme ikka huvilised. Aga tegelt kysimus selline: millega Sa pakid pildi plogi jaox paremasse väixesse suurusse? Ei taha pildikontot suurte fotodega umbe ajada...

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Oled ikka kindel? Ega mul hea meel, oligi plaan pärast jaanipäeva Ulilast läbi põigata. Aga kaks isast kassi? Vat ei tea, küsime targemailt, et ega nad kaklema lähe.
Aga blogspot teeb ise pildid vajalikku suurusesse. Lihtsalt väiksemaid pilte ta nö. "blogistab" kiiremini.
Tegelikult kasutan ka sellist programmi nagu IrfanView. Igati hüva piltide väiksemaks tegemiseks.
Ja veel see, et vaata kui jurakas blogi mul juba on, eks ole? Aga kasutanud ruumi olen vähem kui 1/5. Nii et ma saan veel umbes samas tempos 4 aastat blogida.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ah et Sa tahtsid ka seda va roosat? Ai-ai, äkki lepite ikka triibuga? Tal on nii toredad triibusukkades jalad. Nägu puhta triibuline aga kõhu alt täpiline.

toompeale ütles ...

vahvat värvi kiisud Sul!
ma poleks iial sellele võimalusele tulnud, et oasise asemel pori kasutada!!! igatahes väärt mõte!
kas oled kuskil lilleseadet õppinud?

Nodsu ütles ...

Päkapikk otsib maja ehk siis tundub, et meie infovahetus ei toimi hästi, seepärast annan endast nüüd siin ka märku :). Kuna me liigume nädalavahetustel palju ringi, siis tuleksime Punasele Poisile hea meelega ise järgi, kui see variant teile sobib. Eeloleval nädalavahetusel oleks selleks hea päev pühapäev. Aga kuhu tulla?

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Roosna´Allikule

Nodsu ütles ...

Punane Poiss annab teada, et teel uude koju sai ta endale nimeks Borka :), on uude kodusse sisse elanud, elurõõmus, sööb ja tegutseb ning lemmik kohaks on peremehe õlal kõõlumine kahekümne küüne abil :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Vau, ah et Borka! No edu talle uues kohas!