pühapäev, 19. juuli 2015

Loodus, suvi ja lapsed

Blogija Köögikata ütles, et mida vanemaks, seda lapsemaks ja leiutas igati kasutuskõlbliku ja mõistliku sõnaühendi: marja-lonk.
Harrastasin ise ka eile marja-lonki ja sain metsa servast posu maasikaid. Kui ilma peab, teen teise marja-longi täna veel ja võtan tasuta laps-tööjõud ka kaasa.
Aga kas lapselikust soodustab mu kaasblogija kõrge ja auväärne iga, teate, ma julgeks vaielda. Pigem suvi ja loodus ja see, et ise ei keela seda endale. Sest kui see vanusest oleneb, peaks mina ju muldvana tudike juba olema. Näe, mis ükspäev tegin:


See on teleekiakübara ja kellukesekleidiga proua. Vat nii, tehke järgi ehk pakkuge üle, kõik, kes te seal liiva ja kividega mängite, lugupeetud aiablogijad!

5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Ma arvan, et aednikud ongi lapsemeelne rahvas, east olenemata, blogijad veel eriti ja mängulusti meil kõigil ka :) Kena provva sul välja kukkunud :D Elu peabki mängu ja lusti täis olema, muidu poleks ju elamist väärt :D

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Absoluutselt

Köögikata ütles ...

Jummalast ägge provva!

Togram ütles ...

Elagu lapsemeelsus!! Elagu need pisikesed riukad, ulakused ehk isegi totrused!! Need teevadki elu mõnusaks

mustkaaren ütles ...

Ahh, milline seelik. Ja kybar.
Ainult praegu saabki marjalonkida, ei tohi head ilma ja ilusat juhust kasutamata jätta, sest kohe-kohe tulevad seened ja siis ruttu jõulukuuse järgi, aasta on ju lyhike!