esmaspäev, 1. aprill 2013

Umbmääraste tibusammudega kevade poole


Kevad ei taha nagu tulla. Praegugi tuiskab akna taga lund. Aga ükskord tuleb see kevad nii ehk naa, järelikult tuleb valmistuda. Tellisin Aiamaailmast portsu seemneid ja mõned juurikad. Muidu oli väga imekena paki sisu, välja arvatud sinise floksi juurikas ei näinud küll eriti aktiivne ja eluline välja. Aga no mulda ma ta pistsin, ehk "ajab jalad alla". Pojengijuurikad on küll väga ilusad. Veel tellisin salatiseemneid, kähar- ja nuikapsaseemet, melonit, tilli, maisi ja kurki. Kurgiseemned peavad minusugusel alati kapis olema, muidu tuleb kurgi külvamine jälle liiga äkki.
Need imelikud potikesed saatis mulle firma Bakker kingituseks :) Päris vahva. Kui see talv lõppude lõpuks läbi saab, hakkame nendes rabarbrikooke tegema. Selliseid tagurpidi purukattega. Nii et iga laps saab oma käega natuke küpsetamist proovida.
Ohjah. Tuleks juba see kevad koos rabarbriga ... no kuhu ta jääb?

4 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Hanges :(

Milda ütles ...

Kui igikelts õuelt sulab, saab kevadet näha. Kui...

Köögikata ütles ...

10 päeva pärast lubab prognoos ka juba ööseks plussi, ma väga loodan! Tegelikult mingil päeval arvestasin mingi vanarahva ennustuse järgi (et 40 päeva veel külma), et soojaks läheb aprilli kesklet. Tundubki, et vanarahval oli jälle õigus.

Anonüümne ütles ...

I like looking through an article that can make men and women think.
Also, many thanks for allowing for me to comment!


my web blog mouse click the next internet page