esmaspäev, 18. veebruar 2013

Üks teine aed ja teised majad


Ma tean seda tunnet küll, seda va kevadeigatsust, mis sunnib kohvipuruga lund miksima või paneb täiskasvanud, muidu ikka täie aruga (omast meelest kindlasti) inimese pikka aega läbi akna lumehunnikuid vahtima, kujutledes, mida teevad pisikesed ja helerohelised päevaliiliavõsukesed seal all.
Õnneks minul seda hullust tänavu kallal veel pole. Ja ikka tänu sellele, et tegemist on rohkem kui küll: õppimine, kanga kudumine (mitu vaipa ja siis üks villane etnotekk on ootel), õmblemine (telliti üht-koma teist), pere vajab ka mingisugust tähelepanu ja kui jääbki aega üle, siis on mul imeline võimalus minna kuuri koristama. Sealt leiab alati, mida edasi-tagasi tõsta. Najahh, ja kaugel see märtski enam on? Siis saab õunapuid lõikuma hakata.
Muude tegemiste seas on plaan ka oma pildialbumid korda teha (no on ikka kogunenud!?) ja asjalik koduleht tekitada. Ega selle jaoks eriti aega nagu ei jäägi aga tegemata seda ka ei saa jätta. Ja ei teagi hästi, et kuhu seda teha üldse. Weeblyst hakati mult dollareid küsima. Kuna ma otseselt firmat ju ei ava ja miljoneid teenima ei kavatse hakata, siis ei täi nagu maksta neile. Ja Thela hoiatas, et ka Blooger ei pidada eluaeg tasuta lõunaid pakkuma   :(  vat siis
Aga pildialbumite sortimine tasub end ära! Leidsin fotod möödunud aasta kevadest, kui sai Svea pool käidud. Tal pisike aed, väga korras ja puhas ja asjalik:




Ja mis kõige toredam: vahva suvemaja koos imelise ahjuga! Vat meie siin ainult räägime ja unistame aga mõni kuskil mujal teeb ära!

Vat see on kui oled tark naine ja EI ABIELLU EHITAJAGA! Saad oma ahjud kohe kätte!


7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

LP. Lillekasvataja! Ma tulin siia praegu täiesti heade kavatsustega ja ... pidin südameinfarkti saama!!! Milline kohutav peenar sul seal pildi peal on! :D Tõe huvides olgu öeldud, et hetkel on olukord juba hoopis teine (palju suuem), aga eks tule vaata kevadel oma silmaga üle. Ja aitäh heade sõnade eest, neid on ikka tore kuulda (lugeda):)) Sellest hoolimata lähen nüüd ja häbenen kuskil pimedas nurgas ja ... manustan palderjanitilkasid...
Svea.

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Mida Sa häbened? Nii ilus ju kõik seal?

mustkaaren ütles ...

Muidugi on ilus 1) aed ja 2) majake. On, millest ka ise unistama hakata, kui ilus pilt silma ees! Svea ei pea häbenema absoluutselt!
Tasuta kodulehti sai hiljaaegu teha ka edicypages.com peal, tk.com pole ma ammu kylastanud. webbyt on ka veel 1 koht. Ja hot.ee peal oli ka võimalus leht teha. Hakkan ka edasi uurima, sest ei ole ka miljoniäri tulemas, mille eest igale poole dollareid kylvata.
Aga see Sinu kangakudumine ja villatekk on huvitavad, pehmelt öeldes.

Tsiil ütles ...

Vaatasin just peenart ja mõtlesin huviga, et milline see suvel veel olla võiks. Majake koos ahjuga on absoluutselt äge!

Anonüümne ütles ...

See EI OLE ILUS peenar, aga see SAAB OLEMA! Juba varsti:)Ausõna!
Svea

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

ok :D Svea, ma tulen ja kontrollin!
Ära unusta, et pilt on tehtud varakevadel, näed ju ainult alles esimesed nartsissid õitsevad!

Köögikata ütles ...

Muidugi on ilus.
Aga maja ahjuga veel eriti.