kolmapäev, 13. veebruar 2013

Kolm udust linnu-pilti


Need linnud elavad meie aias, hoolimata kassidest, koertest ja metsa takka piiluvatest rebastest. Varemalt elasid niisama siin-seal põldudel ja heinamaadel. Viimased paar aastat kooserdavad mööda meie õue ringi. Vist põldpüüd. Vahel ehmatavad, kui järsku kõrvalseisvast võsast või põõsast parinal välja lendavad.
Vat kus saaks prae?



6 kommentaari:

Tii ütles ...

Oh, nagu kanafarm. Kahjuks nad ei mune talvel.

Helve ütles ...

Linnud-loomad on vist juba harjunud inimeste kohaloluga.
Igatahes on see vahva kanafarm teil. ;)

Eve Piibeleht ütles ...

Meil elasid eelmisel talvel töö juures, suurte tööstushoonete vahel. Igavesti potaakad, sest töölised muudkui toitsid neid. Kevadel kadusid ära.

MUHEDIK ütles ...

Vedas Sul, selle aasta linnud end kenasti sisse seadnud. Aga minu mitu suurt pesakonda läksid kõik rebasele pidusöögiks juba mitu aastat tagasi:(, või kui neil vedas, jalutasidki nad Sinu juurde, lendajad nad ju pole.

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Ma siin jäin mõtlema, et äkki nad ongi sellepärast inimeste asumise kõrvale end sisse seadnud, et ümbrus ju kubiseb rebastest. Maja lähedale need elukad eriti ei tule. Maja taga mändide vahel mees avastas rebase piilupaiga aga see jääb hoonetest ikka piisavalt kaugele.

Köögikata ütles ...

Mulle nad nii meeldivad - paar üksikut korda on meiegi maja ees punt asjatanud. Tõsi, päris kindel ma pole, kas põldpüüd või nurmkanad.