teisipäev, 24. jaanuar 2012

Tagasi maal


Sess sai läbi ja ma lendasin suure kolinaga koju tagasi oma tegelikku soorolli täitma. Nooh, et olla normaalne ema ja abikaasa, mitte õppimisest paistes peaga tudeng. Normaalse ema ja abikaasa kohustuste hulka käib ka koristamine ja koristamise sekka kuulub vanade ajakirjade sortimine. Ja vanadest ajakirjadest võib leida igasugu huvitavat kraami. Enamikku sellest presenteerin hiljem oma käsitööblogis aga miskit jagub siia kah:


Väga korralik aia kavand. Lihtne hooldada. Mulle isiklikult meeldivad rohkem ringjad jooned. Vähe uuemast ajakirjast leidsin sellise asja:


Puu alla on ehitatud terass-lavats. Hästi lahe tundub. Tahaks omale ka sellist. Liiatigi, meil on puu olemas selline, keset õue. Aga kas see puule kahjulik pole? Äkki sitikad ronivad sinna alla? Igasugu puu-kahjurid?
.......................................

2 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Jajaah, inimene tunneb end kõige paremini ikka oma elemendis ja oma kodus. Selline koristamine on kõige loomingulisem tegevus ja võtab kõige rohkem aega, huvitav ikkagi:)

Noorele puule ei maksa sellist lava ümber teha, hiired võivad koore ära närida, aga vanale puu ümber võid ta rahumeeli ehitada. Kas sinna siis muid satikaid ka tekib, ütled Sina meile:D

Anonüümne ütles ...

Miliilises ajakirjas nn terass-lavats kirjeldatud oli?