reede, 1. september 2017

Kärbsed kasutavad internetti ja pakike Järvseljalt

Nii kui siia blogisse üles tähendasin, et putukaid see aasta on vähe, peaaegu polegi, nii nad välja ilmusid. Kärbsed nimelt. Jube. Teist päeva täielik hullumaja. Nii et olge ettevaatlikud, mida te netis räägite, ei või iial teada, kes seda lugema juhtub! 
Nojah. Aga eile saabus peaaegu ootamatult saadetis Järvseljalt ja oli kopsakam, kui oodata oskasin. Siin viimane grupipilt uues kodus enne laiali minekut.




  1. jalakas Camperdownii (see on see pirakas pott koos piraka tüvega) Huvitav, kas Järvselja perenaine kaevas ta kuskilt oma aiast välja - nii priske tegelane ju?
  2. mingi nimetu ilusa roosa õiega kukehari
  3. Floks Sternhimmel
  4. Kanada kuusk, see mustsõstralõhnaline. Igavene suur istik, mina ootasin mingit tillut potikeses aga sain korraliku jõulukuuse. Sai jube hea kasvukoha. Ma ei teadnudki, et mul on sellist kohta aias - pool meetrit musta mulda. Noh, must on tinglikult öeldud. Kuuseheki kõrval kõrgemal pool.
  5. hosta Oh Cindy
  6. hosta Band of Gold
  7. hosta T-Rex
  8. Dryopteris filix-mas . maarja sõnajalg Linearis Polydactyla
  9. kõrvik-astelsõnajalg Herrenhausen
  10. Dalekarlika kask
  11. mägi-ebaküpress Filifera Aureovariegata
  12. Valge mänd
  13. Metasekvoia
  14. Ginnala vaher
  15. Saarvaher Flamingo
  16. Verev sõstar
Siin on nüüd ridamisi taimi, mis võivad minu keskmaa külmadele või talvistele sootingimustele alla vanduda. Aga ega muidu ju teada ei saa, kui ei katseta. Ja mul on aias mõned täitsa hellikudki olemas. Nad ei kasva küll suurteks, nagu nende kodumaal neil võimalus on aga ära nad kah kuskile kadunud pole. Aga õige koht tuleb muidugi leida. 




Kommentaare ei ole: