neljapäev, 1. detsember 2016

Amnestia ja talv


Ohh jah. Sellest õunapuust on kümnel eri põhjusel siin blogis juttu tehtud. Et ikka muudkui võtan maha või jätan alles jne. Aga nüüd on aeg anda teada, et puu saab amnestia. Ei võta teda keegi maha. See, et eelmisel aastal ta õunad kibehapud olid, oli puhas petekas. No me sõime neid lihtsalt liiga vara. Ise ta on meie aeda tekkinud, metsik ta on ja nüüd on ka teada, mis mekki ta õunad on:
                                        POLE HÄDA MITTE KÕIGE VÄHEMATKI!
Need on lihtsalt taliõunad! Sellepärast nad suvel ju kuskile ei kõlbagi. Puha toored ju. Alles praegu kastides hakkavad nad valmima tasapisi. Lahe lugu, eks ole? Ja mekk on täitsa hea. Ja selline puu täitsa väärib olema minu paraadpeenra esimene ots. Tal on minu aia kõige ilusamad õied kah.

Mägi sai ka ära proovitud.


Õnneks pole sel aastal lumega probleeme.



5 kommentaari:

Rahutu rahmeldaja ütles ...

Oh kui tore, nii amnestia kui lumemängud. Ma vist ostan endale ka kelgu :D Eile ütlesin Ülole, et ostaks iluuisud, ta naeris südamest ja soovitas kaks paari, et ühed käte jaoks :D

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

ohjaa, teil ju jää omast käest. Kuigi see ei kanna vist veel.
Amnestia üle olen ise eriti rõõmus. Ma kartsin, et pean puu maha võtma.

Neljandik ütles ...

Meil oli naabri"vanaemal" õunapuuga sama lugu, kõik kirusid hapusid õunu kuni sel talvel õuntel talveni seista lasti. Jube head, Linda ja Kaisa pistsid külas käies terve kausitäie nahka :)

mustkaaren ütles ...

Talveõunad on varandus, eriti talvel :)
Selline mägi kulub alati aeda ära. Kui seal sees veel kelder oleks 😀 mul tekkis idee!

Tsiil ütles ...

oi heldeke, ongi mägi!
amnestia üle hää meel