laupäev, 4. mai 2013

Tähtis jutt



Uutest tulijaist siia aeda tegid kõige suurema üllatuse valged krookused. Ootasin neid tavalisi, kus ühest sibulast tuleb üks õis nagu ikka. Aga hoopis sellised tulid nagu eelneval pildil, Hästi armsad, kohe eriliselt toredad :)
Muidu pole sibullilledele see talv just eriti tore olnud ... päris palju on tühje laike, paha-paha. Tulebki nüüd tuvastama minna, et kes neid täpselt hävitanud on.

Aga see tähtis jutt ...vat see on sihuke:


minu blogi nimelt ... sest järgmised soojad päevad? nädalad? kuud? huvitav, palju seda antakse? kavatsen teha midagi niisugust:



Ja siia tulen siis kui vihma hakkab sadama.
Tsau!

7 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Kuule, ära räägi rumalusi, ikka tuleb kõik tehtu ja nähtu kirja panna, muidu ei tea Sa enam isegi, millal ja millega hakkama said.

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Hmhh, jah. Peenrad tuleb kaardistada, see on selge. Praegugi vaatan, et hulka taimi on üksteisele selga istutatud ... :P

Tii ütles ...

Sain ma ikka õigesti aru, et see sulgemise silt ripub sul ilusa ilmaga toauksel. Hea et sul ikka kunstitööks ka aega jätkub - milline kaunis värvi-ise kaart!

Köögikata ütles ...

Kle, mul tuli idee - prindime kõik selle sinu imelise aiapildi välja ja värvime oma äranägemise järgi ära ja siis võtame Tsiili juurde kaasa, teeme näituse.

Eve Piibeleht ütles ...

Sa peaksid joonistama ja need asjad Etsysse panema...

Tsiil ütles ...

Jessuke, mida me siis lugema hakkame!?
Mönusad pildid.
Huvitav, et ühele nii palju antud on!? :)

Northern Shade ütles ...

Those are pretty white crocus. I always appreciate the first blooms in the garden the most, after a long winter.

Your garden drawing is very lush.