neljapäev, 10. märts 2011

Väike lohutussöömine pärast eelmist teemat ... Online küpsetamine 1. osa

Ma olen elu aeg mõelnud, et huvitav, kuidas see keedutaigna tegemine käib. Nüüd proovin ära.

3 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Keedutaigna tegemine on nagu Sa ise näed, kerge. Tähtis on hoolikas segamine, et tükke sisse ei jääks. Teen neid siis kui on vaja suurel hulgal soolaseid suupisteid. Ja pannile panekuks ei pea sugugi tordipritsi kasutama, piisab supilusikast.
Head isu!

iirisesõber ütles ...

Ei ole kaua aega keedutaignat teinud.Tekkis kohe isu nädalavahetusel teha.Videos ilusti kogused ka näha ja kohe kutsub proovima!

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Jaa, super lihtne!